// Hosting & E-mail

Een website zonder hosting is helaas niet mogelijk. Wat wel mogelijk is dat wij dit aspect voor jou en je bedrijf wegnemen. Door samen te werken met een externe partij kunnen wij een veilig en schaalbaar hostingplatform garanderen. 

Hosting

Je hebt hosting nodig, wanneer je een website wilt gaan lanceren of wilt gaan e-mailen met je eigen domeinnaam. Dit doe je door middel van een server (of een deel daarvan) te huren bij een webhoster. Bij Buutnhewoon hebben wij de expertise in huis om eigen servers te beheren in samenwerking met kwalitatieve partners.

// online

Wij vinden het belangrijk dat jouw website in Nederland draait. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze servers bij een Nederlands datacenter onder te brengen. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat er dagelijks back-ups gemaakt worden van jouw website en uiteraard jouw content. Ook zorgen wij ervoor dat wij jouw website continue monitoring zodat wij snel kunnen inspringen wanneer dit nodig is.

// E-mail

Ook is het mogelijk om je e-mail via Buutnhewoon te regelen. Wij maken gebruik van Google Workspace of Microsoft 365 voor het inrichten van uw ideale e-mailomgeving. Met deze twee opties kunnen wij er voor zorgen dat u ten alle tijden per e-mail bereikbaar bent. Ook voor eventuele (technische) vragen zijn wij uiteraard jouw aanspreekpunt.

// zelf regelen

Liever gebruik maken van eigen hosting of e-mailplatform? Dat is voor Buutnhewoon geen probleem. Om jou te kunnen lasten werken wij nauw samen en in goed overleg met andere partijen. 

Samen sparren?

Leuk! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven