// Logo & Huisstijl

Er is niets zo belangrijk als een eerste indruk. Een pakkend logo, een goede huisstijl en prachtige kleuren zijn dan ook een must voor het verhaal welke jij met jouw bedrijf wilt vertellen. Wij gaan dan ook graag op een creatieve manier voor jou aan de slag. 

Een rode draad

Een logo en huisstijl is als een rode draad die door jouw bedrijf heen loopt. Beide zijn nauw met elkaar verbonden en horen goed zichtbaar en herkenbaar te zijn binnen jouw bedrijf maar ook daarbuiten. Het is belangrijk om je website goed overeen te laten komen met jouw logo en huisstijl. 

// logo

Zoals hierboven beschreven is de eerste indruk erg belangrijk. Wanneer kun je nu zeggen dat je logo herkenbaar is? Wij hoeven maar enkele bedrijfsnamen te noemen of het logo komt al in je gedachten naar voren (Coca Cola, Ikea, Nike etc.). Door samen te kijken naar jouw doelgroep en de boodschap die jij aan hen mee wilt geven, kunnen wij op basis van jouw wensen een logo ontwerpen die hier aan voldoet.

// Huisstijl

Je huisstijl is je visuele identiteit, deze bestaat uit logo, kleurstelling en lettertype. Je huisstijl komt terug in bijvoorbeeld je website, briefpapier, offertes en facturen. Daarnaast komt je huisstijl ook vaak terug op bedrijfswagens en kleding. Naast een pakkend logo kan een bijpassende huisstijl dus niet ontbreken. Door bepaalde vormen, stijlen en kleuren door te trekken in je huisstijl blijft de rode draad dus goed zichtbaar. 

Samen sparren?

Leuk! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven