// Support & SLA

Alle digitale ontwikkelingen zijn niet altijd even makkelijk. Hierdoor begrijpen we dat het continue bijhouden van deze ontwikkelingen als vervelend ervaren kunnen worden en de nodige vragen kan oproepen. Uiteraard staan wij daarom voor jou en jouw bedrijf klaar om de juiste ondersteuning en eventuele handvatten te bieden. Deze ondersteuning bieden wij aan de hand van een Service Level Agreement of wel een SLA.

Support

Wij begeleiden jouw bedrijf gedurende de bouw en livegang van de site, hierdoor weet je dus zeker dat je er niet alleen voor staat. Na de oplevering van jouw website, geven wij een demonstratie over de belangrijkste onderdelen en functies van jouw website. Mocht u vragen of ondersteuning nodig hebben kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Zie onderstaande icoontjes voor de diverse contactmogelijkheden.

// SLA

In onze SLA (Service Niveau Overeenkomst) wordt de kwaliteit beschreven van de diensten die wij leveren. Door de kwaliteitseisen van onze diensten vooraf vast te stellen, kunnen we op basis hiervan controleren of deze voldoen aan de afgesproken SLA.

Samen sparren?

Leuk! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven