Hoeiendag oh!

Per 1 april dit jaar is Buutnhewoon een feit geworden (en daar zijn wij heel blij mee). Je zou kunnen zeggen dat het een uit-de-hand-gelopen-hobby is geworden. Maar door de groeiende vraag naar websiteondersteuning en goede handvaten voor het zelf beheren van websites hebben wij deze keuze gemaakt om het niet langer als een hobby te beschouwen maar het professioneler aan te pakken. Buutnhewoon is als bedrijf gestart met als doel om zichzelf in te zetten voor particulieren, ZZP’rs, MKB’rs in deze digitale wereld. Vol energie, motivatie en vertrouwen gaan we deze uitdaging aan!

Zoals onze naam en logo doet vermoeden komt Buutnhewoon rechtstreeks van de Zeeuwse bodem en kun je bij ons dan ook sterk de Zeeuwse nuchterheid/socialiteit ervaren. De naam ‘Buutnhewoon’ is een bewuste keuze, gezien de definitie. ‘Boven het gemiddelde, meer dan gewoon’, dat is waar we voor staan en wat we onze klanten willen bieden. 

Wil je meer weten over ons? Onder dit bericht zijn onze diensten te vinden. Staat er niet tussen wat je nodig hebt? Neem gerust contact met ons op via het formulier onder aan deze pagina. 

Wilt u een afspraak maken? Wij komen graag bij jou op locatie met een échte zeeuwse bolus voor bij de koffie. Wij zeggen alvast: Tot ziens! 

Onze diensten

Met onze diensten ben je er zeker van dat je niet alleen bent in de digitale wereld.

// Websites

Wij ontwerpen en ontwikkelen buutnhewone websites, waardoor je je digitaal gezien voelt. Niet alleen door ons, maar ook door uw klanten.

// hosting

Naast het ontwerpen van uw website kunnen wij ook jouw website hosten. Zo zorgen wij ervoor dat je geen last hebt van de technische kant van een website en kunnen wij je volledig ontzorgen. 

// logo & huisstijl

Nieuw logo of huisstijl? Wij denken graag met je mee en gaan creatief voor jou aan de slag. Wij zorgen ervoor dat alle veranderingen verbeteringen zijn.

// in beeld

Beelden vertellen meer dan duizend woorden. Voor nieuwe bedrijfsvideo’s, bedrijfsfoto’s en dronebeelden werken wij samen met onze vaste partners. 

// ondersteuning

Wij staan elk moment voor je klaar om de juiste ondersteuning te bieden. Je wordt door ons gezien!

Bakje koffie doen?

Scroll naar boven