// New Motion B.V.

New Motion is als bedrijf gespecialiseerd in slimme en flexibele transportoplossingen die bijdragen aan een efficiënte en bedrijfszekere productie. In de voedingsmiddelenindustrie komt u hen het meest tegen. Op basis van hun expertise maken ze transporteurs en handling systemen geschikt voor deze veeleisende omgeving.

New Motion - altijd in beweging

New Motion is een gevestigde naam in de wereld van conveyor & handling systemen. Het is dan ook niet vreemd dat je hen tegenkomt bij de grootste fabrikanten in de voedingsindustrie. Naast de min of meer standaard conveyors hebben zij de afgelopen jaren veel projecten mogen uitvoeren waar ze erg trots op mogen zijn. 

// Transporteur

Ook voor een complete EHEDG installatie of UV-C desinfectie tunnel kan je bij New Motion terecht. Ze kiezen altijd voor de beste materialen en bouwen standaard in rvs. Of je nu op zoek bent naar een turn-key oplossing voor een complex transportsysteem, of een eenvoudige transporteur in jouw nieuwe of bestaande productielijn, zij zijn er voor jou.  Ze denken met jou mee, verrassen met onverwacht creatieve oplossingen en doen wat ze beloven.

// Eigen ontwerp

Zowel ontwerpen als fabriceren doen ze in eigen huis waardoor ze snel kunnen schakelen en tot in detail aan jouw wensen kunnen voldoen. De klantenkring van New Motion bestaat uit de grotere spelers in de voedingsmiddelen industrie, nationaal en internationaal. Zowel machinebouwers als producenten die hun weg direct naar New Motion vinden bedienen ze al jaren naar volle tevredenheid.

Meer weten?

Scroll naar top