Efficiënt werken met Microsoft 365 of Google Workspace

Als Buutnhewoon begrijpen we het belang van efficiënte en betrouwbare communicatie via e-mail. Naast het leveren van creatieve oplossingen, bieden we ook uitgebreide e-maildiensten op basis van platforms zoals Microsoft 365 en Google Workspace.
microsoft 365,google workspace,betrouwbare communicatie,maildiensten,beveiliging,implementatie,back-up

Microsoft 365 of Google Workspace

Met Microsoft 365 of Google Workspace kunnen wij onze klanten voorzien van betrouwbare en professionele e-mailaccounts die zijn aangepast aan hun domeinnaam. Naast de professionele uitstraling versterkt dit ook nog eens de merkidentiteit van onze klanten in hun communicatie met klanten en partners.

Voordelen

Zowel Microsoft 365 als Google Workspace bieden talloze functies en voordelen die de productiviteit enorm verbeterd. Met de functies als agenda, contact beheer en samenwerkingstools als bijvoorbeeld Teams kan de communicatie tussen collega's en klanten naadloos verlopen. Ook is het mogelijk om met deze platforms in de cloud te gaan werken. Waardoor het delen van bestanden met elkaar of met klanten een stuk gemakkelijker is geworden.

Beveiliging

Buutnhewoon begrijpt als geen ander dat in de cloud werken veel vraagtekens op roept. Het beveiligen van gevoelige (en wellicht privacy gevoelige) informatie van cruciaal belang is. Daarom bieden zowel Microsoft 365 als Google Workspace geavanceerde functies op het gebied van beveiliging. Denk dan bijvoorbeeld aan spamfilters, antivirusbescherming en multi-factor authenticatie. Dit zorgt ervoor dat jij met een veilige en betrouwbare communicatieomgeving met jouw personeel, klanten en partners kunt communiceren.

Implementatie

Buutnhewoon de implementatie van Microsoft 365 of Google Workspace geheel voor jou uitvoeren of begeleiding indien noodzakelijk. We zorgen ervoor dat de e-mailaccounts naadloos worden geïntegreerd in de bestaande infrastructuur van onze klanten en dat alle instellingen en beveiligingsmaatregelen correct worden geconfigureerd. Ook bestaande e-mail en/of e-mail archiefen kunnen zonder probleem gemigreerd worden.

Back-up

Microsoft 365 en Google Workspace bieden geen back-upfunctionaliteit voor de gegevens die opgeslagen zijn in jouw omgeving. Het is belangrijk om te begrijpen dat deze platforms primair gericht zijn op het leveren van e-mail- en samenwerkingstools, maar geen gegevensherstel op zichzelf bieden. Wij zijn daarom partners geworden om deze dienst te kunnen leveren. Hierdoor is het mogelijk om gegevens eenvoudig en snel te herstellen vanuit jouw eigen dashboard. Door dagelijks back-ups te nemen van de omgevingen kunnen wij gegevens veiligstellen voor eenvoudig herstel. Hierdoor is gegevensverlies of andere onvoorziene omstandigheden gewaarborgd. Door deze dienst af te nemen kan jij je focussen op de echt kernactiviteiten van jouw bedrijf.