Op onze klanten zijn wij Buutnhewoon trots maar ook op ons werk.

Dat wij trots zijn op onze klanten, steken wij niet onder stoelen of banken. Iedere klant van ons heeft zijn of haar eigen visie, ieder verhaal motiveert ons om voor hen aan de slag te mogen gaan. Graag geven wij jou een kijkje tussen ons recent opgeleverd werk. Kunnen wij je inspireren en mogen wij ook trots op jou zijn?

Onze projecten

SbeO Automatisering

SbeO Automatisering onderscheidt zich als dé automatiseerder in Oosterhout, met hun vele jarenlange ervaring in het succesvol afronden van diverse projecten. Hun specialisaties omvatten niet alleen Cloud Migraties en Online Back-ups, maar ook geavanceerde beveiligingsoplossingen, variërend van camerabeveiliging tot cybercrimepreventie.

Apparaten Fabrikage Waalwijk

Apparaten Fabrikage Waalwijk is een veelzijdig bedrijf dat zich richt op het volledige productieproces, van ontwerp tot onderhoud en installatie. Van design tot onderhoud, van fabrikage tot installatie.

Selesto

Selesto is dé pedicure en massagepraktijk waar u volledig kunt ontspannen en genieten van uw behandeling. In de praktijk van Joanne is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt.

Molendijk Licht & Techniek

Dé betrouwbare en ervaren elektricien die onder andere gespecialiseerd is in het aanleggen van elektra, groepenkasten en de installatie van zonnepanelen. Met een solide achtergrond van jarenlange expertise en vakkundigheid biedt Molendijk Licht & Techniek veilige en efficiënte oplossingen voor al uw elektrische behoeften.

Wildeman Wijnen

Ontdek de schoonheid en complexiteit van wijn. Bij Wildeman Wijnen vindt u een uitgebreide selectie van handgeplukte wijnen van over de hele wereld. Het deskundige personeel helpt u bij het vinden van de perfecte fles voor elke gelegenheid.

Ideefabriek

Ideefabriek helpt je bijzondere momenten onvergetelijk te maken. Met hun inspiratie creëren ze verbinding op een verjaardag, kraamfeest, bruiloft of andere bijzondere gelegenheid.

Zuid West Prevent

Al ruim 16 jaar erkende specialisten in plaagdier preventie en bestrijding. Zuid West Prevent staat voor service, vakmanschap en kwaliteit; ofwel: Kwaliteit wint altijd!

PBMontage Zeeland

Badkamermontage en tegelwerken. Dát is de specialiteit van PB Montage Zeeland. zij leveren geen half werk, want van idee tot en met opleveren, blijven alle werkzaamheden binnen hun bedrijf.

Bezinningsavonden Reimerswaal

Bezinningsavonden Reimerswaal organiseert interkerkelijke avonden met een bezinnend karakter. Op deze avonden komen er sprekers die een onderwerp behandelen vanuit Bijbels oogpunt.

Sint John

Achter de kleine deur van Sint John schuilt een schat aan authenticiteit, krakende planken, oude balken en een echte Mechelse stoof. Een mooi contrast is de jonge & vriendelijke bediening die je verwelkomt met de geur van vers gebrande koffie en een glimlach.

Nieuwsgierig naar meer?

Laat je inspireren en bekijk onze succesverhalen, nieuws & blogs.