Internetmarketing

De kracht van digitale groei, dat is internetmarketing! Bij Buutnhewoon begrijpen we de essentie van goede online marketing en hoe dit jouw bedrijf kan laten floreren in het digitale tijdperk.

Internet Marketing wat is dat?

Internetmarketing omvat een breed scala aan strategieën en tactieken die worden gebruikt om de online aanwezigheid te vergroten, de juiste doelgroep te bereiken en om jouw bedrijf te laten groeien. Twee belangrijke termen binnen internetmarketing zijn SEO en SEA.

SEO

Oftewel Search Engine Optimization, is het proces van het optimaliseren van uw website en inhoud om beter vindbaar te zijn in zoekmachines zoals Google, Bing of Yahoo. Door het implementeren van relevante zoekwoorden, het verbeteren van de website-architectuur, het verkrijgen van kwalitatieve backlinks en het creëren van waardevolle inhoud, kunt je jouw vindbaarheid verbeteren. Dit leidt tot meer zichtbaarheid, verkeer en potentieel nieuwe klanten voor jouw bedrijf.

SEA

Oftewel Search Engine Advertising, maakt gebruik van betaalde advertenties om jouw zichtbaarheid in zoekmachines te vergroten. Door middel van platforms zoals Google Ads of Microsoft Advertising kun je gerichte advertenties weergeven aan gebruikers die specifieke zoektermen invoeren. Je betaald alleen wanneer gebruikers op jouw advertentie klikken. Dit maak het mogelijk om jouw specifieke doelgroep effectief te bereiken en direct verkeer naar jouw website te genereren.

Statistieken

Om de impact van Internet Marketing te kunnen monitoren, is het bij houden van statistieken erg belangrijk. Bij Buutnhewoon begrijpen we ook de waarde van privacy en gegevensbescherming. Daarom maken we gebruik van Plausible Analytics, een privacygerichte analyseoplossing die voldoet aan de AVG-richtlijnen. In tegenstelling tot Google Analytics respecteert Plausible Analytics de privacy van jouw website bezoekers en slaat het geen persoonlijk identificeerbare informatie op. Het biedt essentiële inzichten in het gedrag van jouw websitebezoekers, zoals paginaweergaven, bouncepercentage en verwijzende bronnen, zonder inbreuk te maken op de privacy van jouw gebruikers.

Met behulp van de juiste internetmarketingstrategieën, zoals SEO, SEA en betrouwbare analyseoplossingen zoals Plausible Analytics, is het mogelijk om jouw online aanwezigheid te vergroten, jouw merkbekendheid te vergroten en jouw bedrijf te laten groeien.
Bij Buutnhewoon staan wij klaar om jou te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve internetmarketingstrategieën die aansluiten bij jouw doelstellingen als bedrijf en natuurlijk jouw doelgroep aanspreken.