Ondersteuning & SLA

Alle digitale ontwikkelingen zijn niet altijd even makkelijk. Hierdoor begrijpen we dat het continue bijhouden van deze ontwikkelingen als vervelend ervaren kunnen worden en de nodige vragen kan oproepen. Uiteraard staan wij daarom voor jou en jouw bedrijf klaar om de juiste ondersteuning en eventuele handvatten te bieden. Deze ondersteuning bieden wij aan de hand van een Service Level Agreement of wel een SLA.

Betrouwbare dienstverlening voor zakelijke en particuliere klanten

Zakelijk

Het is van essentieel belang dat in de zakelijke markt er betrouwbare ondersteuning aanwezig is om jouw IT-omgeving soepel te laten draaien. Daarom bieden wij uitgebreide ondersteuning aan onze zakelijke klanten. Met oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Hiervoor hebben wij een Service Level Agreement opgesteld, ook wel SLA genoemd. Hierdoor kunnen wij hoogwaardige dienstverlening garanderen. Een SLA is een contract tussen Buutnhewoon en de klant. Hierin staan onder andere de serviceniveaus, reactietijden, beschikbaarheid en andere belangrijke aspecten in vastgelegd die de dienstverlening waarborgen. Het biedt een duidelijke kader en transparantie omtrent de dienstverlening. Geen verassing maar precies wat jij van ons en onze dienstverlening kunt verwachten.

Particulier

Het ontvangen van ondersteunining is niet alleen voor de zakelijke markt bedoeld. Wij zijn er ook voor de particuliere markt, die behoefte hebben aan ondersteuning in de digitale tijdperk. Of het nu gaat om technische problemen met jouw apparaten, vragen over software of algemene adviesbehoeften, wij staan uiteraard voor jou klaar.

Persoonlijk, maar vooral de Zeeuwse nuchterheid!

Onze focus ligt op het bieden van een persoonlijke en vriendelijke benadering van ondersteuning, waarbij we jouw specifieke situatie en behoeften begrijpen. Of het nu gaat om het oplossen van technische problemen, het installeren van software, het beveiligen van jouw gegevens of het verbeteren van jouw digitale workflow, wij staan klaar om jou te helpen. Bij Buutnhewoon geloven we in het bieden van hoogwaardige ondersteuning aan zowel de zakelijke als de particuliere klanten, waarbij we streven naar jouw tevredenheid en het verbeteren van jouw digitale ervaring. Wij staan voor jou klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden bij jouw IT-uitdagingen, zodat jij met vertrouwen kunt genieten van jouw digitale wereld.