Realisatie van jouw website

Een succesvolle online aanwezigheid begint met een uitstekende website. Bij Buutnhewoon zijn we vastberaden in het realiseren van boeiende en functionele websites die uw merk tot leven brengen. Wij van Buutnhewoon maken gebruik van het contentmanagementsysteem (CMS) genaamd WordPress. WordPress is een veelzijdig platform dat zich heeft bewezen als een betrouwbare en flexibele oplossing voor het bouwen van websites van elke omvang.

Weerspiegeling van visuele identiteit

Bij Buutnhewoon gaan we verder dan alleen het installeren van een thema. We streven ernaar om een unieke online aanwezigheid te creëren die volledig aansluit bij jouw merk, wensen en doelstellingen. Wij werken nauw samen met jou om een maatwerk ontwerp te ontwerpen & ontwikkelen dat uw visuele identiteit weerspiegelt en tegelijkertijd een aantrekkelijke gebruikerservaring biedt.

Maatwerk

We begrijpen dat jouw bedrijf unieke behoeften heeft, en daarom bieden wij maatwerk aan als het op websites aan komt. Aangezien gekochte thema's vaak qua support vroegtijdig stoppen en de ontwikkeling staken is er weinig ondersteuning op dit gebied. Daarom werken wij alleen met onze eigen producten. Wij creëren maatwerk onderdelen en functionaliteiten die specifiek afgestemd zijn op jouw bedrijf. Of het nu gaat om een online winkel, of een boekingsproces, wij zorgen ervoor dat het naadloos geïntegreerd wordt binnen jouw website.

Responsive

Bij Buutnhewoon hechten we ook veel belang aan de gebruiksvriendelijkheid en responsiviteit van jouw website. We zorgen ervoor dat jouw website er niet alleen geweldig uitziet op desktopcomputers, maar ook op mobiele apparaten, zodat uw bezoekers een optimale ervaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Onderhoud & Monitoring

Bovendien bieden we uitgebreide ondersteuning en onderhoud voor jouw WordPress-website. Of het nu gaat om het updaten van plug-ins, het beveiligen van jouw site, het maken van back-ups of het bieden van technische assistentie, wij staan voor jou klaar om ervoor te zorgen dat jouw website altijd soepel en veilig blijft draaien.