Webdesign

Bij het ontwerpen van een website komt veel kijken. Het is voor ons belangrijk om te weten waar jij als bedrijf naar toe wilt groeien. Zo zullen wij strategisch te werk gaan en beginnen wij eerst naar je huidige website te kijken, we kijken naar huidige statistieken en bepalen samen nieuwe doelstellingen en een strategie voor jouw nieuwe website. Niet alleen is het belangrijk dat je website er goed uit ziet, het moet voor jouw klanten aantrekkelijk zijn, gemakkelijk in gebruik maar vooral een optimale gebruikservaring geven.

Van idee naar werkelijkheid

Bij webdesign komt meer kijken dan wat tekst en afbeeldingen. Iedere website bezoeker heeft een doel. Deze doelen kunnen uiteenlopend zijn, van het vinden van informatie tot het afnemen van een dienst of product. Tijdens het maken van een concept voor jouw bedrijf zijn dit voor ons meewegende aspecten.

Blauwdruk

Voordat een schip gebouwd kan worden is er een blauwdruk nodig. Een blauwdruk zorgt ervoor dat een idee werkelijkheid kan worden. Binnen de webdesign werkt men vaak met wireframes, dit zijn digitale tekeningen die minimalistisch het ontwerp en indeling van een site laten zien. Aan de hand hiervan wordt een eerste concept gemaakt. Naar aanleiding van dit concept kan het tot een werkend prototype gebouwd worden.

Mobiel

Tegenwoordig is niemand meer van zijn of haar telefoon weg te slaan, en terecht! Met enkele simpele bewegingen ligt de gehele digitale wereld voor iedereen open. Dit zorgt ervoor dat informatie snel te vinden is en gedeeld kan worden. Voor ons is het dan ook erg belangrijk dat jouw website goed geoptimaliseerd is voor telefoons en tablets.

Gebruikerservaring

Net als mobiel gebruik moet de gebruikservaring van iedere website perfect zijn. Een website moet bijvoorbeeld snel ingeladen zijn. Maar het aller belangrijkste is dat de bezoekers van een website de informatie en diensten snel kunnen vinden, denk bijvoorbeeld aan contactgegevens van jouw bedrijf of contactformulieren waarop klanten jou kunnen benaderen.

Ontwikkelingen

Een website is eigenlijk nooit klaar. De digitale wereld staat namelijk nooit stil. Hierdoor is het belangrijk dat iedere website meegaat met de techniek. Het ontwikkelen en optimaliseren van een website is dan ook één van de belangrijkste aspecten als het gaat om webdesign. Wij spelen daarom in op de constante bewegingen en groei van deze ontwikkelingen. Aan de hand van deze ontwikkelingen zullen wij u adviseren.