Een nieuwe website voor PB Montage Zeeland gelanceerd!

Maandag 20 juni, mochten wij vol trots de nieuwe website presenteren aan de eigenaar van PB Montage Zeeland.  PB Montage Zeeland is een bedrijf dat voornamelijk gespecialiseerd is in het aanleggen…

pbmontage foto nieuwsbericht buutnhewoon

Maandag 20 juni, mochten wij vol trots de nieuwe website presenteren aan de eigenaar van PB Montage Zeeland. 

PB Montage Zeeland is een bedrijf dat voornamelijk gespecialiseerd is in het aanleggen en renoveren van badkamers. Het werk dat zij opleveren is tot in de puntjes geregeld en secuur afgewerkt. Hierdoor konden wij natuurlijk niets anders dan een site neerzetten die dit uitstraalt en het prachtige maatwerk laat zien.

In de site zijn verschillende elementen ingebouwd om klanten te trekken. Hierbij moet je rekening houden met verschillende elementen, zoals meerdere contactformulieren die goed zichtbaar zijn, maar ook een duidelijk overzicht van de diensten die geleverd worden zijn van groot belang. Maar wat dacht je van klantbeoordelingen? Want zeg nou zelf, daar kijk je toch zelf ook het eerst naar voordat je met een bedrijf in zee gaat? PB Montage Zeeland is hierin heel transparant richting zijn klanten en website-bezoekers en geeft een ieder de kans om een review achter te laten.

Natuurlijk zitten er nog meer belangrijke aspecten in deze website. Want wat maakt een website nu echt functioneel en aantrekkelijk? Hier willen we graag later een keer een blog aan wijden.