Juridict

Vanuit het Zeeuwse Middelburg informeert Juridict organisaties die juridische problemen willen voorkomen op het gebied van het ICT- en Privacyrecht.

Bekijk deze Buutnhewone klant:

https://www.juridict.nl

Diensten geleverd

Juridict - Praktisch advies over Recht & ICT, AVG en Privacy

Juridict informeert organisaties die juridische problemen willen voorkomen op het gebied van het ICT- en Privacyrecht. Zo informeert Juridict over actualiteiten en over een praktische toepassing van het overeenkomsten- en Privacyrecht waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Bekijk Juridict

Juridische problemen voorkomen

Vanuit het Zeeuwse Middelburg informeert Juridict organisaties en ondernemers die juridische problemen willen voorkomen. Kennis en informatie is alleen waardevol als er rekening wordt gehouden met de dagelijkse praktijk. Juridict combineert diepgaande en inhoudelijke kennis van ICT- en Privacy vraagstukken met juridische kennis en ervaring. Hierdoor is Juridict als geen ander in staat om organisaties op integrale wijze te informeren.

ICT- en privacyrecht

Kennis en informatie is alleen waardevol als er rekening wordt gehouden met de dagelijkse praktijk. Juridict combineert diepgaande en inhoudelijke kennis van ICT- en Privacy vraagstukken met juridische kennis en ervaring. Hierdoor is Juridict als geen ander in staat om organisaties op integrale wijze te informeren.

Gewoon goed advies en ondersteuning op de momenten dat je dat nodig hebt, terug te vinden in tal van artikelen.

- Juridict deelt kennis.
- Juridict is gespecialiseerd.
- Organisaties helpen met juridische vraagstukken en gespecialiseerd in privacyrecht en aan ICT gerelateerd recht.