Sint John

Achter de kleine deur van Sint John schuilt een schat aan authenticiteit, krakende planken, oude balken en een echte Mechelse stoof. Een mooi contrast is de jonge & vriendelijke bediening die je verwelkomt met de geur van vers gebrande koffie en een glimlach.

Bekijk deze Buutnhewone klant:

https://www.sintjohn.nl

Diensten geleverd

Sint John - Authentiek genieten

Dit is de plek om je in de historie van Middelburg te wanen. In het achttiende eeuwse pand kraken de oude planken en ruik je meteen de vers gebrande koffie. Een coffeeshop (in de traditionele zin des woords) aan de Sint Janstraat 40 in Middelburg. Van 1972 tot 2009 werd in Sint John alleen koffie, thee, yoghurt-ijs, etc geschonken, maar tegenwoordig staan er ook bieren en wijnen op de kaart.
Bekijk Sint John

Koffiehuis

Genieten kan je bij Sint John van ontbijt en lunch, een brede selectie thee’s, verschillende koffiebereidingen, tosties en yoghurtijs. Dit terwijl je geniet van het achtiende eeuwse pand zelf of zijn prachtige uitzicht over de oude vismarkt. Allemaal in het gezelschap van echte middelburgers, vaste gasten, studenten en spijbelaars. Een sfeer en het gebodene waar Sint John al veertig jaar bekend om staat.

Terras

Op het ruime terras kan je in de zomer in de zon of schaduw genieten van alle rust. Net even weg van de drukte in het centrum, onder oude lindes en kastanjes, ben je in het pure historische hart van Middelburg. Met op zijn tijd live muziek, kunst exposities en de befaamde antiekmarktjes is er reden te meer de oude vismarkt & Sint John te bezoeken.