Zuid West Prevent

Al ruim 16 jaar erkende specialisten in plaagdier preventie en bestrijding. Zuid West Prevent staat voor service, vakmanschap en kwaliteit; ofwel: Kwaliteit wint altijd, zoals de slogan aangeeft of de werkbussen. Ze doen dan ook hun best dit iedere dag weer voor hun klanten waar te maken. ​

Bekijk deze Buutnhewone klant:

https://www.zuidwestprevent.nl/

Diensten geleverd

Zuid west Prevent - Kwaliteit wint altijd

Zuid West Prevent werkt volgens de IPM norm (Integraded Pest Management). Deze norm zorgt er voor dat problemen bij de voordeur worden aangepakt, waardoor eerst bekeken wordt hoe het beestje zonder bestrijding buiten de deur kan worden gehouden. Dit vereist parate kennis welke Zuid West Prevent jaarlijks bijscholen om het vakbekwaamheidsdiploma te behouden. 
Tevens is Zuid West Prevent aangesloten bij de brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing. Door de jarenlange ervaring is Zuid West Prevent in staat innovatief te werken volgens de IPM norm zoals veel bedrijven in onze branche. Echter is een bestrijding niet altijd te voorkomen, en daar heeft Zuid West Prevent veel ervaring en kennis van waardoor we hier in onderscheidend zijn van andere bedrijven. 
Bekijk Zuid West Prevent

Plaagdieren

Plaagdieren, we krijgen er allemaal vroeg of laat mee te maken. Wespen, muizen, mieren, vliegen, noem maar op… Toch hebben veel van deze diertjes hun nut in onze natuur. Zuid West Prevent heeft veel kennis van het beestje en is begaan met moeder natuur. Vaak kunnen zij een probleem op lossen zonder te bestrijden. Benieuwd naar hun aanpak? Neem een kijkje op hun website. 

Preventie

Om preventief plaagdieren een stap voor te zijn worden monitoringspunten geplaatst binnen en buiten de vestiging op de kritische plaatsen. Deze kritische plaatsen kunnen van bouwkundige, hygiënische of opslag-facilitaire aard zijn. Het monitoren gebeurt d.m.v. lokaasdepots voor knaagdieren en lijmvallen voor kruipende insecten. Vliegende insecten worden gemonitord en afgevangen middels vliegenlampen met een lijmplaat. Op deze manier manier werken ze samen aan een plaagdier vrije omgeving en een gezonde werkomgeving voor uw personeel.