Juste Wijnkoperij

Juste... de nieuwe naam voor de reeds bestaande wijnwinkel aan de Kromme Weele in Middelburg. Een logische keuze van naam, omdat het niets meer moet zijn dan gewoon goede wijn, geselecteerd op smaak en zuiverheid.

Bekijk deze Buutnhewone klant:

https://www.juste.nu

Juste - Simpelweg liefhebbers

Liefhebbers met een relevante ervaring in horeca en wijnimport. Vanuit deze ervaring is een voor de hand liggende liefde ontstaan voor zuivere wijnen, pure & eerlijke smaken.
Bekijk Juste

Wijnproeverij

Altijd al eens met jouw vrienden of collega’s in een ongedwongen sfeer wijn willen proeven? En dan zonder pardon al je vragen, rond wijn-spijs, druiven, klimaat en wijnmaken op tafel kunnen leggen? Dan ben je bij Juste aan het juiste adres, zonder hoogdraverij een duidelijke uitleg in normale taal, een goed glas wijn, een gezellige middag of avond! Een ervaring waar je met een stuk meer kennis over wijn de deur uitloopt.

Advies

Je interesse in wijn is aangewakkerd, maar welke wijn moet je kopen om op te leggen? Een kelder vol met wijn, maar wat is er nog drinkbaar? Kom je niet verder met de vele wijn-apps, Juste wel! Graag maken zij van jouw kelder een inventarisatie, helpen ze je met de inkoop of verkoop van wijn. Zij hebben de kennis in pacht, de ervaring en de contacten om jou verder te helpen.

Horeca

Kiezen uit duizenden wijnen en tientallen importeurs? Een full-time sommelier in dienst? Dit zijn zaken waar je je misschien liever niet mee bezig houdt. Je kunt dit ook uit handen geven, Juste maakt een analyse van jouw bedrijf, kijkt naar jouw behoeften en kansen en maakt een voorselectie.