Logement 'T Oude bierhuys

Bij Logement ’t Oude Bierhuys aan de Vismarkt overnacht je aan het meest idyllische plein van Middelburg. In dagcafé Sint John, al 40 jaar een begrip in Middelburg, geniet je ’s ochtends van een heerlijk ontbijt.

Bekijk deze Buutnhewone klant:

https://www.oudebierhuys.nl/

Diensten geleverd

't Oude Bierhuys - Rijksmonument

Gelegen in het historische centrum van de hoofdstad van Zeeland biedt ‘T Oude bierhuys vier ruime tweepersoonskamers aan die van alle gemakken zijn voorzien. Je overnacht in een rijksmonument met originele details, uitzicht op de Vismarkt en op loopafstand van alle bezienswaardigheden, restaurants en het station.
Bekijk 't Oude Bierhuys

Overnachten

Bij ‘T Oude bierhuys overnacht je in stijlvolle kamers gesitueerd op de eerste en tweede verdieping van twee monumentale panden in het centrum van Middelburg. De kamers met een antieke of vintage touch zijn van alle gemakken voorzien en hebben een riante badkamer. Daarnaast kan je gebruik maken van het gezamenlijke dakterras gelegen op het zuidwesten. In dagcafé Sint John, al 40 jaar een begrip in Middelburg, geniet je ’s ochtends van een heerlijk ontbijt.

De kleine steur

Dit vrijstaande monumentale vakantiehuisje is sfeervol ingericht met antieke meubels en bevindt zich direct aan de Vismarkt. ‘De Kleine Steur’ beschikt over een tweepersoonsslaapkamer en heeft een eigen voordeur, keuken, woonkamer, gashaard en terras. Maak ’s ochtends je eigen ontbijt klaar of ontbijt bij dagcafé Sint John.