MWRZ

De specialist in zeeland voor psychosociale hulpverlening en roze hulpverlening. Wanneer je niet lekker in je vel zit, om welke reden dan ook, is het soms lastig om het leven op de rails te houden of te krijgen. MWRZ kan dan helpen om sneller vooruit te komen.

Bekijk deze Buutnhewone klant:

https://www.mwrz.nl

Diensten geleverd

MWRZ - Unieke begeleiding

Tijdens de begeleiding werkt MWRZ met verschillende manieren die in het sociaal werk bewezen zijn dat ze werken. Daarnaast maken ze gebruik van de breinkennis methode. Met deze unieke combinatie van begeleiding en breinkennis, geeft MWRZ ze juiste bagage mee voor het leven.
Bekijk MWRZ

Roze hulpverlening

Met jarenlange ervaring is MWRZ dé specialist in Zeeland en omgeving voor psychosociale hulpverlening en roze hulpverlening (LHBTI + = Lesbo, Homo, Bi, Transgender en Intersekse; mensen die worstelen met hun geaardheid of identiteit). Het kantoor van MWRZ is gevestigd in De Koploper (het oude belastingdienstkantoor, naast het station) in Goes.

Ambulante begeleiding

Naast de roze hulpverlening biedt MWRZ ambulante begeleiding. Dit betekent voor de cliënt, dat deze zo veel mogelijk samenwerkt met één maatschappelijke werker, wat de hulpverlening persoonlijk maakt. Één hulpverlener, één dossier, één plan zorgt voor duidelijkheid.