PB Montage Zeeland

Badkamermontage en tegelwerken. Dát is de specialiteit van PB Montage Zeeland. zij leveren geen half werk, want van idee tot en met opleveren, blijven alle werkzaamheden binnen hun bedrijf.

Bekijk deze Buutnhewone klant:

https://www.pb-montage.nl

Diensten geleverd

PB Montage Zeeland - Specialist in badkamers

PB Montage Zeeland verstaat de kunst om van uw badkamer een mooi geheel te maken. Zij doen montage van eenvoudig tot exclusief. Daarnaast doen zij ook de interieurafwerking tot plafonds en het leggen van tegelvloeren.
Bekijk PB Montage Zeeland

Geen half werk

In 2007 is PB Montage Zeeland gestart. Met name het plaatsen en renoveren van badkamers, maar daarnaast brengen ze ook tegelvloeren aan en zorgen ze voor een mooie en zorgvuldige afronding van de werkzaamheden. In de loop der jaren hebben ze een aardige klantenkring opgebouwd en plaatsen ze hoofdzakelijk badkamers. ze leveren geen half werk maar alle werkzaamheden blijven binnen hun bedrijf, zo blijft het voor u als klant overzichtelijk! zij doen de montage van het eenvoudig opfrissen tot en met een luxe uitstraling van uw badkamer, en alles wat daartussen zit.

Ervaring & kwaliteit

Bent u op zoek naar een montagebedrijf voor het vernieuwen van uw badkamer? Of is uw toilet aan vervanging toe? Dan bent u bij PB-Montage Zeeland aan het juiste adres. Door de ervaring die ze in hun 15-jarig bestaan hebben opgebouwd, weten ze waar ze het over hebben en kunnen ze kwaliteit leveren. Dit staat bij hen hoog in het vaandel. Als u contact met PB-Montage Zeeland opneemt komen ze langs om de werkzaamheden in te meten en naar uw wensen te luisteren.