Selesto

Selesto is dé pedicure en massagepraktijk waar u volledig kunt ontspannen en genieten van uw behandeling. In de praktijk van Joanne is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Joanne is een gediplomeerd pedicure en masseuse. Haar behandelingen zijn gericht op de beste verzorging en ontspanning te kunnen geven!
selesto massage pedicure manicure 2023

Bekijk deze Buutnhewone klant:

https://www.selesto.nl

Selesto - Dé pedicure en massagepraktijk in Zeeland

De praktijk van Selesto is gevestigd aan huis. Hierdoor kunt u in een sfeervolle omgeving genieten van de gekozen behandeling die volledig aansluit op uw wensen en behoeften.
Bekijk Selesto
selesto massage producten

Massages

Door regelematig en vooral op tijd jezelf te laten masseren kan een hoop klachten voorkomen worden. Door het masseren houdt u uw spieren los en blijft de doorbloeding in uw spieren optimaal. Waardoor u beter in uw velt zit.

Bij Selesto is het mogelijk diverse massages in te plannen:
  • Klassieke Ontspanningsmassage
  • Hotstone-massage
  • Cupping
Afspraak maken bij Selesto

Pedicure

Ook voor pedicure behandelingen bent u bij Selesto aan het juiste adres. Of het nou man of vrouw bent, jong of oud; iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Dagelijks worden de voeten flink belast waardoor zij een belangrijk onderdeel van het lichaam zijn. Maar worden ze niet elke dag goed verzorgt. Vaak wordt er gewacht tot de voetproblemen al aanwezig zijn, Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • Eelt
  • Likdoorns
  • Nagelproblemen
Afspraak maken bij Selesto
Selesto Pedicure behandeling