// WordPress CMS

Al onze websites worden ontwikkeld op basis van het CMS (Content Management System) WordPress. WordPress is het grootste CMS ter wereld en kent daarom talloze mogelijkheden en functionaliteiten. Wij werken al jaren met dit CMS en kennen dan ook alle ins en outs.

Het CMS

WordPress is Open Source, plat vertaald naar Nederlands beteken dit ‘Open Bron’. Met Open Source wordt bedoeld dat iedere ontwikkelaar  toegang heeft tot de (bron)code van het CMS en toevoegingen kan maken waardoor WordPress blijvend ontwikkeld. Naast het feit dat WordPress Open Source is, zijn er tal van middelen om WordPress nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden te geven. 

// maatwerk

Tijdens een oriënterend gesprek kunnen we bepalen welke vorm van website het beste bij jouw bedrijf past. Binnen WordPress zijn er tal van mogelijkheden voor het bouwen van websites. Zo is het mogelijk om te kiezen voor templates, deze kennen helaas ook nadelen. Zo bestaat de kans dat ontwikkelingen aan deze templates naar verloop van tijd niet meer ondersteund worden en de ontwikkelingen worden gestaakt. Dit brengt niet alleen de gebruikerservaring in gevaar maar ook de veiligheid van jouw website. Daarom geven wij de voorkeur aan maatwerk, zodat jouw website de functionaliteiten heeft die aansluiten op jouw wensen. Binnen maatwerk zijn er voor ons geen grenzen, zijn er blijvende ontwikkelingen en is alles mogelijk.

// beheer over eigen site

Het hebben van een website moet leuk zijn en geen technische aangelegenheid. WordPress maakt het beheren van een website makkelijk waardoor je veel zelf kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van nieuwsberichten, het toevoegen van foto’s en het bijwerken van teksten. Daarom vinden wij het belangrijk dat wij tijdens het opleveren van de website, wij je stapsgewijs bekend maken met je nieuwe website. 

Samen sparren?

Leuk! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven