Een nieuwe website voor PB Montage Zeeland gelanceerd!

Maandag 20 juni, mochten wij vol trots de nieuwe website presenteren aan de eigenaar van PB Montage Zeeland. 

PB Montage Zeeland is een bedrijf dat voornamelijk gespecialiseerd is in het aanleggen en renoveren van badkamers. Het werk dat zij opleveren is tot in de puntjes geregeld en secuur afgewerkt. Hierdoor konden wij natuurlijk niets anders dan een site neerzetten die dit uitstraalt en het prachtige maatwerk laat zien.

In de site zijn verschillende elementen ingebouwd om klanten te trekken. Hierbij moet je rekening houden met verschillende elementen, zoals meerdere contactformulieren die goed zichtbaar zijn, maar ook een duidelijk overzicht van de diensten die geleverd worden zijn van groot belang. Maar wat dacht je van klantbeoordelingen? Want zeg nou zelf, daar kijk je toch zelf ook het eerst naar voordat je met een bedrijf in zee gaat? PB Montage Zeeland is hierin heel transparant richting zijn klanten en website-bezoekers en geeft een ieder de kans om een review achter te laten.

Natuurlijk zitten er nog meer belangrijke aspecten in deze website. Want wat maakt een website nu echt functioneel en aantrekkelijk? Hier willen we graag later een keer een blog aan wijden. 

Op een nieuwe website moet geproost worden, daarom een leuk pakketje voor de klant om de sfeer er alvast in te brengen!

PB Montage Proostbox

Onze diensten

Met onze diensten ben je er zeker van dat je niet alleen bent in de digitale wereld.

// Websites

Wij ontwerpen en ontwikkelen buutnhewone websites, waardoor je je digitaal gezien voelt. Niet alleen door ons, maar ook door uw klanten.

// hosting

Naast het ontwerpen van uw website kunnen wij ook jouw website hosten. Zo zorgen wij ervoor dat je geen last hebt van de technische kant van een website en kunnen wij je volledig ontzorgen. 

// logo & huisstijl

Nieuw logo of huisstijl? Wij denken graag met je mee en gaan creatief voor jou aan de slag. Wij zorgen ervoor dat alle veranderingen verbeteringen zijn.

// in beeld

Beelden vertellen meer dan duizend woorden. Voor nieuwe bedrijfsvideo’s, bedrijfsfoto’s en dronebeelden werken wij samen met onze vaste partners. 

// ondersteuning

Wij staan elk moment voor je klaar om de juiste ondersteuning te bieden. Je wordt door ons gezien!

Bakje koffie doen?

Scroll naar boven